Zijn wie je bent

 

  Zou je meer zeker van jezelf willen zijn?     Wil je meer uit je leven halen?    

Wil je verder ontdekken wie jij bent?

 

Loop je vast, overweldigen emoties jou of vind je je hooggevoeligheid vooral een last?

Coaching kan je door middel van (creatieve) technieken begeleiden in het accepteren van je hooggevoeligheid, verwerken van emoties, loslaten van situaties uit het verleden, het leren stellen van grenzen, het vinden van je passie en het (weer) verbinden met je levensdoel. De focus ligt gedurende het hele proces op wie jij bent en wat voor jou werkt.
Mijn rol  als coach/counsellor hierin is een stukje mee te wandelen op je pad en je te motiveren alles uit jezelf te halen om te ontdekken waar de essentie ligt. Samen kijken we vervolgens wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten zodat je op een prettige en krachtige wijze met je hooggevoeligheid kunt leven.

 

 Sta zelfverzekerder in het leven
 Ervaar wat een hoogbewust leven je te bieden heeft
 Leer je (hoogbewuste) talenten kennen en zet ze in!

 

Duur

 

Intake
Deze duurt ca 1 1/2 uur. Voorafgaand aan de intake krijg je een intakeformulier en HSP test per email die je voor intake ingevuld terug dient te sturen.

Coachingsessie
Elke vervolgafspraak duurt 1 uur.

Hoeveel afspraken nodig zijn verschilt per situatie en behoefte.

 

Tarief

Het tarief voor de intake en vervolgafspraken bedraagt €85,- per keer.

Vergoeding vanuit een zorgverzekering is helaas niet mogelijk.

 

 

Is Gouda te ver weg?

Ik bied ook telefonische sessies aan, met als voorwaarde dat we elkaar minimaal 1 keer (tijdens de intake) zien. Dit kan in de praktijk of tegen een kilometervergoeding a €0,19 per kilometer op maximaal 1 uur rijden vanaf Gouda.

Maak een afspraak

 

 

 

Belangrijke informatie

  • Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd anders wordt deze alsnog in rekening gebracht.
  • Je bent met de informatie op deze website of sessies door middel van coaching, HSP cursussen en HSP groepen, op elk moment verantwoordelijk voor je eigen leven en de beslissingen die je hierin neemt.

 

 

 

 

 

Ervaringen van klanten

 

 

Maaike heeft mij bijzonder professioneel maar op een warme manier kunnen helpen. Haar adviezen hebben mij in al meerdere gevallen zeer goed kunnen helpen.

Frans

Het coachingstraject met Maaike heeft voor veel bevestiging en nieuwe inzichten gezorgd. Door de gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in eigen doen en laten en dit toe te passen in de praktijk. Super! Tijdens de gesprekken was de sfeer goed, wat vertrouwen wekt. Dit is natuurlijk erg belangrijk en fijn als dit op een natuurlijke manier gaat.

Anoniem

Een tijdje geleden bij Maaike geweest en al heel snel werd duidelijk dat ik hoogbewust ben! Had het zelf al wel gedacht, maar Maaike heeft voor mij het kwartje laten vallen waar ik haar heel dankbaar voor ben! Maaike is een warm en invoelend persoon wat het gesprek heel prettig maakt, je kunt daardoor eerlijk en open zijn.

Riek