Maaike Kruijsen

Maaike Kruijsen

Gefascineerd, onderzoekend en betrokken
Jong, oud, met of zonder tattoo; elk mens vertelt zijn eigen unieke verhaal. Het fascineert mij al mijn leven lang welke keuzes mensen maken en wat hen drijft..
Zo buiten, zo binnen en ook in mezelf onderzoek ik graag het leven. Ik ben gezegend met een leven waarin veel mogelijkheden zich daar zomaar voor aandienden. Als hooggevoelig meisje was de wereld vaak verwarrend, ik heb geleerd hoe ik waarnam en hoe ik daar bewust mee om kon gaan.

Het heeft me waardevolle inzichten gegeven waarvan één wel heel essentiële: hoe pijnlijk soms ook, elke situatie draagt prachtige geschenken met zich mee. Iets wat vaak pas helder wordt wanneer de pijnlijkste kantjes ervan af zijn.

Op mijn persoonlijk blog  www.maaikekruijsen.nl schrijf ik over mijn ervaringen in het leven.

Achtergrond

Op de website van 365 Moooie Mensen kun je meer lezen over mijn achtergrond
 

Relevante opleidingen

Academie voor Coaching en Counselling 1
Academie voor Coaching en Counselling 2 Specialisatie Hooggevoeligheid

 

Cursussen

Healing en werken met energie – 4 jaar
Tarot

 

 

Social Media

Google+
Pinterest

Volg het bord HSP / Hoogbewust van Maaike op Pinterest.

Wat anderen over mij zeggen

Maaike is een rustige persoonlijkheid, wat zeker niet wil zeggen dat ze saai is. Maaike is open in haar denken en doen. Er is geen goed er is geen kwaad. Er is. Iemand zonder oordeel over wat je voelt en doet is een verademing voor mij, zeker in de wereld van coaches en anders dan andere healers.
Ze weet uit ervaring veel over zielsliefde en HSP, dat maakt haar een prettige gesprekspartner op dat vlak. Ook op veel andere gebieden kan zij haar licht laten schijnen, zonder een controller te zijn. Jij weet hoe je je voelt en jij voelt welke kant je op wil. Maaike kan je door haar luisterend oor en spiegelen je zelf laten ontdekken hoe en wat voor jou werkt.

Annette

Maaike heeft voor mij het pad ge-effend en daarna de weg gewezen op de tocht van hooggevoelig naar hoogbewust. Middels prettige, heldere en constructieve HSPcafè meetings èn een aantal warme, open persoonlijke gesprekken ben ik nu daar waar ik wil zijn en ga ik het verdere traject vol bewust en met veel eagerness tegemoet. Ik heb er zin an! Maaike bedankt!

Ro

Ik heb Maaike een paar jaar geleden leren kennen. Een warm en invoelende vrouw die vanuit haar kracht werkt. Ik heb een fijne kristal healing van haar mogen ontvangen en hebben nu een voor mij prettige samenwerking met het HSPcafé Gouda.

Sandra

Maaike kan je op een hele mooie en wijze manier een spiegel voorhouden, zonder dat daar een oordeel of vooroordeel aan vast zit. Ze heeft mij zo al diverse mooie inzichten laten zien!

Jiska